Orla S. Pedersen, Kroghsgaardvej 15, 9220 Aalborg Ø. Jeg kan kontaktes på tlf. 98135564 (Fastnet) eller send en email til osp@jordstraaler.dk  .

Har du spørgsmål til emnet så kontakt mig. Det er gratis og uforpligtende.

Du kan blive medlem af Jordstråleforeningen Danmark og dermed få mulighed for at få mere viden og kendskab til, hvad der rører sig i foreningen. Samt være med på vores ture, hvis du har lyst. Et kalender års medlemskab koster 100kr. pr. person husstand 200kr.                                                                                          Ønsker du at deltage i undersøgelserne "Børn og unge med kræft" og derved få en LIVSVIGTIG gratis jordstråleopmåling, så sengepladsen kan blive flyttet til et godt sted. For at deltage skal moderen under gravideteten og det kræft ramte barn have sovet de fleste nætter i nuværende bolig. Læs evt. mere under fanebladet Forskning om deltagelse og  betingelserne.

Ønsker du at deltage i undersøgelsen "Sklerose" og derved få en LIVSVIGTIG gratis jordstråleopmåling, så sengepladsen kan blive flyttet til et godt sted. For at deltage skal sklerosen være konstateret indenfor 1 år. Læs evt. mere under fanebladet Forskning om deltagelse og betingelserne.

OPMÅLING af jordstråler.

FOREDRAG: Jeg holder foredrag om jordstråler. Foredraget varer ca. 3 timer. Den første halve time kører jeg hårdt på og forklarer, hvad jordstråler er for noget. Derefter er der ca. 15min. pause, hvorefter jeg fortsætter med at fortælle om jordstråler, men hvor i også har mulighed for at præge foredragets videre forløb ved at stille spørgsmål til emnet. Under foredraget kommer jeg også ind på, hvordan man i naturen også kan se, at jordstrålerne har deres indflydelse på planter, dyr og insekter. Jordstråler kan også udnyttes positivt. Emnet er stort, så de 3 timer går hurtigt. Så er i en forening eller kan samle en del venner, så har i en mulighed for at arrangere en spændende aften. Ring og hør nærmere.

KURSUS: Der er 2 kursus:

BEGYNDER kursus hvor du lærer at gå med "pindene" og finde de væsentligste jordstråler Hartmann strålerne (som er stråling fra Jordens 2 protonkerner). Curry strålerne (som er stråling fra Jordens 2 Neutronkerne), skadelige Vandårer (som er, hvor vandet løber i undergrunden) og Jordforskydninger (som er revner i undergrunden af enhver art). Samt en meget væsentligt ting,, hvordan du bedst beskytter og renser dig  mod den skadelige belastning, man bliver påvirket af at gå med pindene.

VIDEREGÅENDE kursus hvor du lærer at finde mange andre typer stråler, også svage stråler, som kan genere de personer, der er meget følsomme. Du lærer grundreglerne ved en opmålingstegning. Du lærer at lave en persom test, hvor vi på ca. 3meters afstand kan teste på en persons aura billede, hvor på kroppen en person er i ubalance og måske kan indikere et problem det pågældende sted. I får en opmålings opgave den sidste dag.

Disse 2 kursus tager hver en week-end.            

For dem, der ønsker at blive OPMÅLERE for foreningen, kræves det, at man kommer med som føl indtil instruktøren mener, at du kan klare opgaven selv, og at du aflægger en givet prøve, som er en  opmåling og en tegning. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk